Black Horses Auction: 23 & 24 juli dressuur- en springpaardenveiling

De Black Horses Auction is terug in 2021! Na een geslaagde dressuureditie in augustus 2020 zal Stoeterij Black Horses eind juli van dit jaar een interessante collectie dressuur- én springpaarden veilen. Eigenaar Jan Vink wil geïnteresseerden van over de hele wereld de kans bieden om beloftevolle paarden uit de bekende Stoeterij Black Horses aan te schaffen. Op vrijdag 23 juli worden de dressuurpaarden online afgeslagen en op zaterdag 24 juli loopt de springpaardenveiling af.

Black Horses Auction: 40 paarden verkocht naar 11 landen

De Grand Prix-merrie Endy BH werd gisteravond de overtuigende veilingtopper van de Black Horses Auction en zal haar sportcarrière voortzetten onder een zeer getalenteerde Belgische amazone. De online veiling van Stoeterij Black Horses gaat met een 100% score de boeken in, want alle 40 veilingpaarden zijn gisteravond verkocht naar elf verschillende landen. “Het is super gelopen”, zegt Jan Vink na afloop. “Het hele team heeft top gewerkt en iedereen was enthousiast.”

Het einde van de veiling komt in zicht…

Nog twee uur en dan eindigt de online veiling voor de eerste groep paarden van de Black Horses Auction. Vanaf 20:00 uur tot vanavond 22:15 uur worden de veilingpaarden in groepen van vier geveild. Wees er dus snel bij en breng een bod uit!

Nog 24 uur te gaan….

De online veiling is inmiddels in volle gang en over 24 uur zal de Black Horses Auction gaan sluiten. Op zaterdag 1 augustus vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd loopt de online veiling van de 40 exclusieve dressuurpaarden van Stoeterij Black Horses af. Wees er dus snel bij en bied mee op de 21 sportpaarden, 14 onbeleerde paarden en 5 fokmerries!

Online veiling geopend – bied mee!

De online veiling van de Black Horses Auction is officieel geopend! Vanaf heden kunt u meebieden op de 40 exclusieve dressuurpaarden; 23 sportpaarden, 14 onbeleerde paarden en 5 fokmerries. Aanstaande zaterdagavond 1 augustus vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd zal de veiling sluiten, dus registreer snel en breng een bod uit!

Veterinaire documenten online beschikbaar, maattabel nader toegelicht

Voor de Black Horses Auction van zaterdag 1 augustus zijn van alle veertig veilingpaarden de veterinaire gegevens te downloaden op de website. Per paard kunt u gemakkelijk onder het tabblad ‘Documenten’ een ZIP-bestand downloaden met daarin de beschikbare veterinaire documenten van dat specifieke paard.