De Black Horses Auction is terug in 2021! Na een geslaagde dressuureditie in augustus 2020 zal Stoeterij Black Horses eind juli van dit jaar een interessante collectie dressuur- én springpaarden veilen. Eigenaar Jan Vink wil geïnteresseerden van over de hele wereld de kans bieden om beloftevolle paarden uit de bekende Stoeterij Black Horses aan te schaffen. Op vrijdag 23 juli worden de dressuurpaarden online afgeslagen en op zaterdag 24 juli loopt de springpaardenveiling af.
In deze editie van de Black Horses Auction opnieuw voor ieder wat wils. Niet alleen dressuurliefhebbers, maar ook de springwereld komt dit keer aan bod. Op vrijdag 23 juli loopt de dressuurveiling af, bestaande uit een groep veelbelovende driejarige dressuurpaarden en enkele hoogst interessante fokmerries in de dressuurrichting. Nakomelingen van toptalent Indian Rock, de wereldberoemde Damon Hill en ook bewezen hengsten als Gribaldi, Don Schufro en Florencio vormen de dressuurcollectie.

De springpaardenveiling sluit op zaterdag 24 juli; een diverse groep paarden boordevol talent. Van driejarige springpaarden tot reeds internationaal geklasseerde springpaarden; de springcollectie biedt mogelijkheden op alle gebieden.
Binnen enkele weken publiceert Black Horses Auction de dressuur- en springcollectie. Meld je nu alvast aan voor de nieuwsbrief en houd de komende weken de website en de social media kanalen van Black Horses Auction in de gaten!

Voor meer informatie:
www.blackhorses-auction.nl
info@blackhorses-auction.nl
Carlo van Kaathoven (+31653246473)
Jasper van der Waaij (+31650879021)
Peter van der Waaij (+31623412073)