De registraties voor de Black Horses Auction op zaterdag 1 augustus zijn vanaf nu geopend! Op de website www.blackhorses-auction.nl kunt u uzelf eenvoudig inschrijven via deze link.
Inschrijven werkt als volgt:

1. Ga naar www.blackhorses-auction.nl
2. Klik op de button ‘Registreer als bieder’ of ga naar de pagina ‘Collectie’
3. Scroll naar beneden en klik op de button ‘Maak Account’
4. Vul het formulier in met uw gegevens en let erop dat u alle velden die aangeduid zijn met een * zeker invult; deze velden zijn verplicht.
5. Ga akkoord met de veilingvoorwaarden en het privacy beleid; deze zijn in te zien door te klikken op de bijbehorende buttons.
6. Klik vervolgens rechts onderin op ‘Maak account’
7. Als bovenstaande allemaal correct is uitgevoerd komt uw registratie binnen bij het team van Black Horses Auction. Het kan zijn dat we u om meer informatie vragen alvorens wij uw account activeren. Wanneer u account is geactiveerd, dan krijgt u hiervan een e-mail. LET OP: Deze e-mail kan ook in uw spam inbox belanden; houd deze dus ook in de gaten.

Hieronder vindt u een instructievideo hoe te registreren. Bij vragen of opmerkingen, neem gerust contact op met het team door te mailen naar info@blackhorses-auction.nl of telefonisch +31623412073 (Peter van der Waaij).

Succes en we hopen uw registratie tegemoet te zien komen!