Nog twee uur en dan eindigt de online veiling voor de eerste groep paarden van de Black Horses Auction. Vanaf 20:00 uur tot vanavond 22:15 uur worden de veilingpaarden in groepen van vier geveild. Wees er dus snel bij en breng een bod uit!
Op www.blackhorses-auction.nl is de volledige collectie te bekijken. Onder het tabblad ‘Foto’s’ kunt u divers fotomateriaal vinden van de veilingpaarden, onder het tabblad ‘Video’s’ zijn de presentatievideo’s van ieder veilingpaard te vinden en onder het tabblad ‘Documenten’ vindt u de veterinaire gegevens van de dressuurpaarden.

Nog niet geregistreerd als bieder? Geen probleem, maar doe het dan snel op www.blackhorses-auction.nl. Nadat uw account door het organisatieteam is goedgekeurd en geactiveerd, kunt u inloggen en meebieden op de veilingpaarden.

Meer informatie? Neem dan gerust contact op via info@blackhorses-auction.nl of telefonisch met Jasper van der Waaij ( +316 50879021 ), Peter van der Waaij ( +316 23412073 ) of Carlo van Kaathoven (+316 53246473 ).

Succes met bieden!