Voor de Black Horses Auction van zaterdag 1 augustus zijn van alle veertig veilingpaarden de veterinaire gegevens te downloaden op de website. Per paard kunt u gemakkelijk onder het tabblad ‘Documenten’ een ZIP-bestand downloaden met daarin de beschikbare veterinaire documenten van dat specifieke paard.
Voor de sportpaarden en de onbeleerde paarden geldt dat deze zowel aan een röntgenologische als een klinische keuring zijn onderworpen. Van deze paarden zijn tenminste 34 röntgenfoto’s beschikbaar, waaronder beelden van de rug en de hals. Voor de sportpaarden en de onbeleerde paarden zijn er zowel klinische als röntgenologische rapporten opgemaakt. Voor de fokmerries geldt dat deze klinisch zijn onderzocht en ook daarvan is de rapportage terug te vinden onder het tabblad ‘Documenten’.

Maattabel nader toegelicht
Voor de aanduiding van de stokmaten van de veilingpaarden hanteert de Black Horses Auction een maattabel. Deze maattabel werkt als volgt:

S: ongeveer 160cm tot en met 163cm
M: ongeveer 164cm tot en met 168cm
L: ongeveer 169cm en groter

Let op: aan de opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend

Vanaf woensdag 29 juli kan er online geboden worden op de veilingpaarden van de Black Horses Auction en op zaterdagavond 1 augustus van 08:00PM CET zal de veiling gaan sluiten.

Wilt u de paarden bezichtigen en/of uitproberen? Neem contact op met Carlo van Kaathoven ( +31653246473 )